'Transfer blijft onbespreekbaar: Fortuna Sittard blokkeert Flemming opnieuw'

'Transfer blijft onbespreekbaar: Fortuna Sittard blokkeert Flemming opnieuw'

31-01-2022 10:39
25

Zian Flemming staat er goed op in Engeland. Na Nottingham Forest en Millwall is nu Championship-club Huddersfield Town - tevergeefs - in de race voor de aanvallende middenvelder van Fortuna Sittard.

Huddersfield heeft zich volgens Voetbal International 'in de afgelopen dagen' gemeld voor Flemming. Ook zou er een bod zijn uitgebracht. Het is niet bekend hoeveel de nummer zeven van het Championship bereid was te betalen, maar Flemming zal niet vertrekken: Fortuna Sittard laat hem niet gaan.

"Zian is een superbelangrijke speler voor ons. Vanwege zijn voetbalkwaliteiten én zijn mentaliteit", liet technisch manager Sjoerd Ars onlangs optekenen door Voetbal International. "We willen hem niet laten gaan. En dat hoeft ook niet, met een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2024."

Fortuna vroeg afgelopen zomer 1,3 miljoen euro voor Flemming, maar dat bedrag is inmiddels achterhaald. Millwall was volgens VI bereid 1,4 miljoen te betalen. Voor de nummer zeventien van de Eredivisie was dat onbespreekbaar. Flemming speelde eerder voor Ajax, PEC Zwolle en NEC.