Feyenoord wil Go Ahead en Heerenveen te slim af zijn: 'Hopen dat hij blijft'

Feyenoord wil Go Ahead en Heerenveen te slim af zijn: 'Hopen dat hij blijft'

02-02-2022 17:34
35

Feyenoord gaat zijn best doen om Sipke Hulshoff te behouden. Go Ahead Eagles en sc Heerenveen hebben een oogje op de jeugdtrainer van de Rotterdammers, maar de Stadionclub wil hem promoveren tot assistent-trainer van Arne Slot.

Hulshoff is momenteel de trainer van Feyenoord Onder 21. Als hij trainer in de Eredivisie kan worden, dan gaat Feyenoord echter niet tegenstribbelen. Dat vertelt technisch directeur Frank Arnesen tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar we hopen dat hij blijft en dat hij volgend seizoen met Marino Pusic en John de Wolf onze hoofdtrainer Arne Slot wil assisteren."

De Feyenoord-leiding is momenteel met Hulshoff in gesprek over een rol als assistent-trainer. "Robin van Persie gaat zich vooral met de jeugd bezig houden en de komende tijd proberen om zijn hoogste trainersdiploma te behalen. We hopen dat Hulshoff bij ons blijft."

Heerenveen en Go Ahead willen Hulshoff allebei graag aanstellen als hun hoofdtrainer. Eerstgenoemde club zoekt per direct een nieuwe coach na het ontslag van Johnny Jansen. Go Ahead heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainer nodig, aangezien Kees van Wonderen dan vertrokken is.