'Kind van de club' is weer terug bij Heracles: 'Honderden berichtjes gehad'

'Kind van de club' is weer terug bij Heracles: 'Honderden berichtjes gehad'

09-02-2022 14:30
29

Samuel Armenteros is blij om terug te zijn bij Heracles Almelo. De Zweedse aanvaller gaat beginnen aan zijn derde periode in het zwartwitte shirt en kijkt uit naar de hernieuwde kennismaking met het publiek.

Armenteros hoefde niet lang na te denken toen een nieuwe terugkeer naar Almelo een optie bleek te zijn. "Ik heb hier goed gepresteerd in eerdere jaren en ze hebben me hier altijd een thuisgevoel gegeven", klinkt het tegenover ESPN. "Daardoor heb ik altijd goed in mijn vel gezeten en daar ben ik deze club dankbaar voor."

Zijn comeback heeft wat teweeggebracht in de stad, zo  merkt de Zweed. "Als je voor de derde keer tekent en voor de tweede keer terugkeert, dan word je wel herkend in de stad. Ik wil niet overdrijven, maar ik heb zeker honderden berichtjes gehad. Het is bijna onmogelijk om ze allemaal te beantwoorden, maar de liefde is wel ontvangen."

Tijdens zijn eerdere periodes in Almelo kwam hij tot 128 duels in de Eredivisie, waarin hij 45 doelpunten maakte. Het afgelopen seizoen kwam Armenteros uit voor Fujairah, waar hij acht keer scoorde in 22 competitieduels.