Mundo Deportivo: Tagliafico hoopt dat Ajax zich aan belofte houdt

Mundo Deportivo: Tagliafico hoopt dat Ajax zich aan belofte houdt

08-03-2022 11:58
40

Nicolas Tagliafico hoopt aankomend seizoen bij FC Barcelona te spelen. De Argentijn rekent erop dat Ajax nu wél mee wil werken aan een transfer, meldt Mundo Deportivo.

Barcelona en Ajax waren in de afgelopen transferperiode met elkaar in gesprek over Tagliafico, die het zelf erg zag zitten, maar geen medewerking kreeg van Ajax. Na de transferperiode sprak de club met Tagliafico af dat hij voor het aankoopbedrag (vier miljoen euro) weg mag. De linksback rekent erop dat dat ook gebeurt, Barcelona is nog steeds zijn droombestemming. Het is voor Ajax de enige manier om nog iets aan Tagliafico te verdienen: zijn contract loopt in de zomer van 2023 af.

Wedden

Meer odds

Het is duidelijk waarom Tagliafico weg wil bij Ajax. De Argentijn was altijd onomstreden, maar verloor aan het begin van dit seizoen zijn basisplaats aan Daley Blind. Tagliafico draagt al ruim vier jaar het shirt van Ajax en vindt het daarnaast tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Bij Barcelona moet Tagliafico de strijd aangaan met Jordi Alba. De club heeft echter ook Valencia-speler José Gayà in het vizier.