Mourinho krijgt onaangename verrassing in Arnhem: 'Dit is verschrikkelijk'

Mourinho krijgt onaangename verrassing in Arnhem: 'Dit is verschrikkelijk'

09-03-2022 19:04 Laatste update: 20:04
60

José Mourinho is bepaald niet onder de indruk van het veld in het Gelredome voor het Conference League-duel tussen Vitesse en AS Roma. De trainer van de Italianen beklaagt zich over de grasmat van de Arnhemmers.

"Ik ben helaas verrast door het slechte veld. Ik heb altijd op goede velden in Nederland gespeeld, maar dit is verschrikkelijk. Ongelooflijk, ik weet niet wat er is gebeurd. Ik ben ervan geschrokken", laat The Special One weten op de persconferentie. Volgens Mourinho is goed voetbal donderdag onmogelijk in Arnhem. "Het Nederlands voetbal is mooi. Ik werkte met Louis van Gaal, een fantastische coach. Jullie voetbal is aantrekkelijk, maar op dit veld is entertainment niet mogelijk."

Mourinho gaat ook in op de prestaties van AS Roma, dat de laatste weken de weg omhoog heeft ingezet. De Romeinen wonnen afgelopen weekeinde met 1-0 van Atalanta Bergamo. "We spelen de laatste weken beter en we hopen dat door te zetten. Ondanks het veld gaan we spelen om de kwartfinale te halen." Veel wijzigingen wil hij niet doorvoeren tegen Vitesse. "Ik wil niet veel rouleren, misschien komen er een paar wijzigingen."