LIVE-discussie: Feyenoord zonder Bijlow en met Dessers op bezoek in Zwolle

LIVE-discussie: Feyenoord zonder Bijlow en met Dessers op bezoek in Zwolle

13-03-2022 15:28 Laatste update: 15:31
201

Feyenoord moet het in de uitwedstrijd bij PEC Zwolle stellen zonder Justin Bijlow. De keeper is geblesseerd geraakt en wordt onder de lat vervangen door Ofir Marciano. Cyriel Dessers is, net als afgelopen donderdag bij Partizan Belgrado (2-5 zege), de spits.

Marciano moet het Rotterdamse doel zien te verdedigen in Zwolle bij afwezigheid van Bijlow. De eerste keeper van Feyenoord en Oranje is geblesseerd en zit dus ook niet op de reservebank. Wie daar wel zit, is Bryan Linssen. De Limburger moet lijdzaam toezien hoe Cyriel Dessers nu ook in de competitie de voorkeur krijgt in de spits.

Alireza Jahanbakhsh lijkt zijn plekje op de zijkant ook definitief kwijt te zijn geraakt. Niet Patrik Walemark, maar Reiss Nelson flankeert Dessers en Luis Sinisterra in de aanvalslinie van de Stadionclub. Trainer Arne Slot kiest verder voor de namen die we de laatste weken vaker in de basis van Feyenoord zien.

De opstellingen

PEC Zwolle: Lamprou; Anderson, Van Polen, Van der Werff, Nakayama, De Wit; Saymak, Van den Belt, Clement; Darfalou, Redan.

Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra.