Update: Slot test positief op corona voor Conference League-return en Klassieker

Update: Slot test positief op corona voor Conference League-return en Klassieker

16-03-2022 11:48 Laatste update: 13:33
103

Feyenoord moet het mogelijk zonder Arne Slot stellen tijdens de return tegen Partizan Belgrado in de achtste finale van de Conference League. De trainer ontbrak woensdag op de training van de Rotterdammers, meldt ESPN.

Slot is ziek en laat het treffen met de Serviërs wellicht aan zich voorbij gaan, weet de sportzender. Feyenoord won het eerste duel vorige week met 5-2, waardoor de weg naar de kwartfinale open ligt. Overigens voelt ook assistent Marino Pusic zich niet helemaal fit, waardoor de technische staf van de Rotterdammers flink uitgedund dreigt te worden. Jong Feyenoord-trainer Sipke Hulshoff nam woensdag de honneurs waar op het trainingsveld.

De kans is groot dat Hulshoff of assistent John de Wolf woensdagmiddag aanschuift voor de persconferentie. Feyenoord staat voor een paar belangrijke dagen. Donderdag wordt om 21.00 uur afgetrapt tegen Partizan en drie dagen later staat De Klassieker tegen Ajax op het programma in Amsterdam.

Feyenoord moet het in ieder geval stellen zonder Justin Bijlow. De doelman kampt met een voetblessure en komt dit seizoen niet meer in actie.

Update: Arne Slot is positief getest op het coronavirus, bevestigt Feyenoord. Hij mist de Conference League-return tegen FK Partizan en vermoedelijk ook de Klassieker, al is dat laatste nog niet zeker. Het is niet bekend hoe het met assistent-trainer Marino Pusic is.