Seuntjens maakt bijzondere transfer: 'Op deze leeftijd gun ik het hem van harte'

Seuntjens maakt bijzondere transfer: 'Op deze leeftijd gun ik het hem van harte'

17-03-2022 17:54
11

Ralf Seuntjens is op weg naar Japan. Edwin de Graaf, trainer van NAC Breda, rekent niet meer op de aanvaller in de uitwedstrijd bij Helmond Sport van komende vrijdagavond.

Woensdag en donderdag was Seuntjens nog gewoon aanwezig op de club, maar vrijdag zal 'The Seun of God' niet van de partij zijn in Helmond. Of zijn transfer naar het Japanse FC Imabari afgerond is of niet, de aanvaller zal hoe dan ook toekijken. "De kans is vrij groot dat hij gaat", bevestigt De Graaf in gesprek met BN DeStem.

Donderdag spraken speler en trainer over de naderende transfer en daaruit werd geconcludeerd dat het verstandig is als Seuntjens de uitbeurt in Helmond aan zich voorbij laat gaan. Men verwacht namelijk dat de transfer naar Japan op dezelfde dag nog zal worden afgerond. "Ik ga er eigenlijk van uit dat hij er morgen niet meer bij is", zegt de trainer van NAC. "Of het moet vanavond ineens niet rondkomen."

Balen doet De Graaf wel van de plotselinge uitgaande transfer. Hij kan niet meer de transfermarkt op om een vervanger te halen, zal een basisspeler gaan verliezen en ziet ook een jongen uit Breda de deur uitlopen. Hij is dan ook niet blij met de transfer, maar kan niet boos zijn. "Op deze leeftijd gun ik het hem van harte."