'PEC Zwolle wil oude bekende oppikken in Groningen en is dicht bij akkoord'

'PEC Zwolle wil oude bekende oppikken in Groningen en is dicht bij akkoord'

29-03-2022 14:29 Laatste update: 16:54
24

PEC Zwolle hoopt Bart van Hintum na dit seizoen terug te halen naar Overijssel. De Blauwvingers zien in de ervaren verdediger een uitstekende aanvulling voor de selectie.

Dat meldt Voetbal International. De 35-jarige Van Hintum kreeg een aantal weken terug van Groningen te horen dat ze niet met hem verder willen na dit seizoen. Dit kwam voor de verdediger als een verrassing. "Fledderus gaf aan dat ik alle verwachtingen had overtroffen", zo liet Van Hintum destijds optekenen. "Dat ik een op en top prof ben, voor de sport leef en belangrijk voor het team ben. Alles was helemaal positief, toch kwam de boodschap dat ze mijn contract niet gingen verlengen."

Van Hintum heeft inmiddels al een aantal gesprekken gevoerd met PEC, waar hij tussen 2011 en 2016 ook al onder contract stond. Een akkoord lijkt dichtbij, meldt VI. Van Hintum is dit seizoen een vaste waarde bij Groningen. Voor zijn periode bij De Trots van het Noorden speelde hij voor Heracles Almelo, Gaziantepspor, PEC, FC Dordrecht en TOP Oss.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie