Naam van Lukkien valt in Eredivisie: 'Een club heeft zich nog niet gemeld'

Naam van Lukkien valt in Eredivisie: 'Een club heeft zich nog niet gemeld'

31-03-2022 10:56
49

FC Emmen ligt op koers voor Eredivisie-promotie, maar het is de vraag of Dick Lukkien ook volgend seizoen aan het roer staat op de Oude Meerdijk. Heracles Almelo heeft interesse, meldt Voetbal International.

Lukkien beschikt over een doorlopend contract, maar een langer verblijf is volgens VI 'geen absolute zekerheid'. Heracles heeft hem op de korrel als opvolger van de naar FC Groningen vertrekkende Frank Wormuth.

Wedden

Meer odds

"Natuurlijk denken we wel na over een situatie waarin Dick vertrekt, maar we gaan er pas rekening mee houden als een club zich bij ons meldt. Dat is nog niet gebeurd", laat technisch manager Michel Jansen weten.

Emmen wil graag door met Lukkien. "We hebben met Dick een heel ervaren trainer. Het heeft onze voorkeur dat hij zijn contract minimaal uitdient. Daarnaast is het ook een optie om met hem te gaan praten over het opnieuw verlengen van de samenwerking."

Na de 2-1 zege op Telstar en heeft Emmen een voorsprong van acht punten op de derde plaats, met nog zes wedstrijden te gaan. De nummers één en twee van de Keuken Kampioen Divisie promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie.