'Feyenoord kan miljoenen gaan incasseren: Lyon is overtuigd van Malacia'

'Feyenoord kan miljoenen gaan incasseren: Lyon is overtuigd van Malacia'

31-03-2022 15:48
193

Tyrell Malacia staat in de serieuze belangstelling van Olympique Lyonnais. Dat weet het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt te melden. De Fransen hebben ook al een bedrag voor de linksback gereserveerd.

Hoofdscout Bruno Cheyrou van Lyon heeft Malacia 'intensief gevolgd', zo valt op het online platform van FTM te lezen. OL, dat getraind wordt door Peter Bosz, is daardoor overtuigd geraakt en wil de linkervleugelverdediger graag overnemen. Een bedrag van meer dan twaalf miljoen euro zou gereserveerd zijn om Malacia los te weken bij Feyenoord.

Wedden

Meer odds

Of een bedrag in die buurt genoeg zou zijn om de Stadionclub te overtuigen, is niet duidelijk. Er is ook nog geen concreet voorstel neergelegd en dus is het afwachten wanneer de onderhandelingen opgestart zullen worden en wat technisch directeur Frank Arnesen voor Malacia wil ontvangen.

De 22-jarige Rotterdammer debuteerde in het seizoen 2017/2018 in het eerste elftal van Feyenoord en is sinds vorig jaar onbetwist basisspeler in De Kuip. Dat zette bondscoach Louis van Gaal ertoe hem op te roepen voor Oranje en een basisplaats te geven in de vriendschappelijke interland tegen Duitsland (1-1).