City Group raakt wél juiste snaar bij NAC-trainer: 'Heb er een goed gevoel over'

City Group raakt wél juiste snaar bij NAC-trainer: 'Heb er een goed gevoel over'

31-03-2022 21:52
33

Edwin de Graaf heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste gesprek met de City Football Group. Zij willen NAC Breda over gaan nemen, maar stuiten op felle weerstand van de supporters.

De Graaf begrijpt die weerstand, maar benadrukt zelf goed met de vertegenwoordigers van de City Group te hebben gesproken. "Ze zijn erg ambitieus en willen met NAC naar de Eredivisie", vertelt hij tegenover Omroep Brabant. "Ze vroegen ook naar mijn ambities en hoe ik dit in wilde vullen. Dat heb ik ze verteld. Voetbalinhoudelijk had ik er een goed gevoel over."

De investeerders willen namelijk doorpakken en dat hoopt de trainer zelf ook te kunnen doen. "Ik heb aangegeven dat ik niet zit te wachten op nog zo'n jaar. We willen allemaal dat NAC meedoet om het kampioenschap. Die ambities hadden zij ook."

Vrijdagavond speelt NAC een thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Rond het duel met Jong Ajax worden veel protesten tegen de overname verwacht, maar De Graaf hoopt vooral op steun voor zijn eigen ploeg. "Iedereen mag zijn mening hebben. Ik hoop alleen dat ze ook mijn ploeg steunen. Die steun hebben we hard nodig."