'Voor mij is er maar één oplossing voor Drommel en dat is weg bij PSV'

'Voor mij is er maar één oplossing voor Drommel en dat is weg bij PSV'

04-04-2022 13:40
59

Als het aan Aad de Mos ligt neemt PSV na dit seizoen afscheid van Joël Drommel. Tot nu toe maakt de doelman het niet waar in Eindhoven en tegen FC Twente ging het weer mis.

PSV kocht Drommel voor drie miljoen euro van FC Twente, maar maakt een onzekere indruk in het doel en werd al eens gepasseerd voor Yvon Mvogo, die het niet veel beter deed. Tegen Twente zag Drommel er twee keer niet goed uit. 

Wedden

Meer odds

Drommel had ook zijn sterke momenten, maar de fouten wegen zwaarder. "PSV moet internationaal mee gaan doen. Als je gaat doorselecteren, zijn er drie criteria: blijven, twijfel of weg. Zo moet Van Nistelrooy het ook aanpakken. Voor mij is er maar één oplossing en dat is weg. Het is te weinig", zegt De Mos in een video van het Eindhovens Dagblad.

Clubwatcher Rik Elfrink van het ED stelt dat PSV er ook een 'goede concurrent' bij kan halen voor Drommel en het dan aan kan kijken. De Mos: "Dan moet je een goede tweede keeper hebben. Als hij weer moet spelen en een eerste keeper moet vervangen, begint het geroezemoes alweer op de tribune. Bij PSV gaat dat niet."