Kahn over Mazraoui en Gravenberch: 'We praten pas als er iets te melden valt'

Kahn over Mazraoui en Gravenberch: 'We praten pas als er iets te melden valt'

06-04-2022 23:17 Laatste update: 23:23
8

De toekomst van Ajacieden Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch is ook in Duitsland onderwerp van gesprek. Bayern München heeft verregaande interesse in de rechtsback en de middenvelder, al wil directeur Oliver Kahn er nog niet te veel over kwijt.

Volgens de laatste berichten uit Duitsland kan Mazraoui kiezen tussen FC Barcelona en Bayern en heeft Gravenberch al een persoonlijk akkoord bereikt met Der Rekordmeister. "Wij praten niet over spelers van andere clubs", heeft Kahn rondom het Champions League-duel met Villarreal laten weten aan DAZN. "Dat doen we pas als er daadwerkelijk iets te melden valt. Of dat nu niet het geval is? Niet dat ik weet."

Wedden

Meer odds

Mazraoui beschikt over een aflopend contract en kondigde eind januari al aan dat hij hoogstwaarschijnlijk niet bij zal tekenen. Gravenberch loopt in 2023 uit zijn huidige verbintenis, wil niet bijtekenen en wil Ajax tegen die tijd ook niet transfervrij verlaten. Een transfer na dit seizoen is dus in de maak, al moeten Bayern en Ajax elkaar nog vinden: tussen de Amsterdamse vraag en het Beierse aanbod zou nog tien miljoen euro zitten.