'Gravenberch én Mazraoui gaan naar Bayern: akkoorden zijn bijzonder dichtbij'

'Gravenberch én Mazraoui gaan naar Bayern: akkoorden zijn bijzonder dichtbij'

07-04-2022 18:11
48

De transfers van Ryan Gravenberch én Noussair Mazraoui naar Bayern München zijn op een haar na rond. Dat zegt Fabrizio Romano, die melding maakt van een gesprek tussen de Duitse clubleiding en Mino Raiola.

De zaakwaarnemer en een afvaardiging van het bestuur van Der Rekordmeister spraken donderdag met elkaar in Monaco over de twee transfers. Volgens Romano is Bayern dicht bij het vastleggen van zowel Gravenberch als Mazraoui en worden de afrondende details in de komende dagen besproken.

De deal rond Gravenberch moet ook nog met Ajax worden afgestemd. De Amsterdammers hebben nog altijd geen melding gemaakt van een akkoord over de spelmaker en zouden naar verluidt een bedrag van rond de dertig miljoen willen ontvangen. Het is niet duidelijk of Bayern dat wil betalen of dat er een lager bedrag uit de onderhandelingen is gerold.

Bayern heeft niet met Ajax te maken als het om Mazraoui gaat. De rechtsback heeft een aflopend contract in Amsterdam en is dus vrij om te gaan en staan waar hij wil. Mazraoui is, zo schrijft Romano, nu al 'heel dicht bij een transfer naar Zuid-Duitsland'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s