Heitinga lovend na Jong Ajax-hattrick: 'Ik heb met Arjen Robben gespeeld...'

Heitinga lovend na Jong Ajax-hattrick: 'Ik heb met Arjen Robben gespeeld...'

26 april - 06:41
140

John Heitinga heeft genoten van het optreden van Mohamed Ihattaren tegen VVV-Venlo. De negentienjarige middenvelder completeerde binnen tien minuten een hattrick, maar Heitinga wil niet te hoog van de toren blazen. 

Ihattaren stond voor de derde keer in de basis bij Jong Ajax. Tot dusver kwam hij in vier duels in actie, waarin hij goed was voor vier goals en twee assists. "We weten allemaal hoe goed hij kan voetballen, maar hij moet nog wel wat stappen zetten om op Champions League-niveau te komen", stelt Heitinga bij ESPN. "We moeten hem de tijd geven, hij heeft dit soort wedstrijden nodig om ritme op te bouwen."

Dat de spelmaker tot een hattrick kwam, weigert Heitinga op te hangen aan zwak verdedigen van VVV. "Ik heb met Arjen Robben gespeeld... Je wist wat hij ging doen, maar hij schoot ze er toch in. Dit soort jongens heeft het vermogen om uit te stellen."

Ook ploeggenoot Naci Ünüvar steekt de loftrompet over Ihattaren. "Iedereen weet wat hij kan. Zijn kwaliteiten komen vanzelf naar boven. Hij past uitstekend in het team. Hij helpt ons en wij helpen hem. Het is genieten. We weten wat we kunnen en ik denk dat het alleen maar genieten is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie