Ramselaar wil op buitenlands avontuur: 'Het is een goed moment om me te verkopen'

Ramselaar wil op buitenlands avontuur: 'Het is een goed moment om me te verkopen'

27-04-2022 16:50 Laatste update: 17:55
51

Bart Ramselaar is bezig aan een goed seizoen bij FC Utrecht en wil graag de stap omhoog maken. De aanvallende middenvelder ligt nog één jaar vast in de Domstad en denkt dat de komende transferperiode een goed moment is om te worden verkocht. 

Ramselaar steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken in gesprek met Voetbal International. De Nederlander wil graag op avontuur in het buitenland. "Of dat nu Spanje is, Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland of België", zegt Ramselaar. "Dat is waar ik op hoop. Een subtopper in een mooie competitie of de top-zes van België. Gewoon iets nieuws. Ik wil ook wel een keer een andere competitie ontdekken, in andere stadions spelen", zegt de openhartige middenvelder.

Wedden

Meer odds

De middenvelder snapt dat Utrecht iets aan een eventuele transfer wil overhouden. "Op dit moment vertegenwoordig ik nog een zekere transferwaarde, mede door mijn goede seizoen", zegt Ramselaar. De Nederlander scoorde dit seizoen negen keer en zorgt voor veel gevaar bij de aanvalslinie van Utrecht. "Voor FC Utrecht is het dus een goed moment om me te verkopen. Zelf ben ik 25 jaar en ambitieus."

Afgelopen winter waren meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van Ramselaar. Onder meer Millwall FC en een club uit China klopten op de deur. "Natuurlijk zijn er aanbiedingen waar van je denkt: die kan ik echt niet weigeren", zegt de middenvelder over het Chinese bod. "Ik schrok wel even toen ik de bedragen zag, daar zal ik niet over liegen. Toch is het niet mijn intentie om nu naar zo'n competitie te gaan", besluit Ramselaar.