Dit is het beste Liverpool ooit, de quadruple moet het doel zijn

"Dit is het beste Liverpool ooit, de quadruple moet het doel zijn"

28 april - 08:04
42

Liverpool heeft enorm veel indruk gemaakt in het Champions League-duel met Villarreal. Rio Ferdinand en Michael Owen zijn lyrisch over de ploeg van manager Jürgen Klopp, die door een 2-0 zege op Anfield met één been in de finale staat.

"Dit is het beste Liverpool dat ik ooit heb gezien. Ze zijn meedogenloos. De manier waarop ze teams achteruit drukken, die energie, die inspanning. Ik zat hier verwonderd te kijken", spreekt Ferdinand in de studio van BT Sport. "De quadruple moet het doel zijn. Als ze het halen, dan worden ze onsterfelijk en staan ze boven iedereen die in dit land voetbal heeft gespeeld. Of ze het kunnen doen, is nog de vraag. Maar ze zetten nu wel alle vinkjes."

Liverpool-icoon Michael Owen sluit zich daar volmondig bij aan. "Dit was totale dominantie. Ook voor mij is dit het beste Liverpool dat ik heb zien spelen. Ze zijn overal. De spelers van Villarreal zijn van het veld gestapt met de gedachte: Wat is hier met ons gebeurd?", aldus de voormalig aanvaller. "Het is simpelweg onmogelijk om een antwoord te vinden op deze ongelooflijke pressing."

Ook Owen droomt al van de winst van de Champions League, de Premier League en de FA Cup, nadat eerder al beslag werd gelegd op de League Cup. "Stel je eens voor, de quadruple... Het is onmogelijk, maar nu ga je denken dat het kan. Door de manier waarop ze spelen en het geloof."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!