Magath maakt zich zorgen en haalt uit naar Bayern: 'Ze maken seizoen niet af'

Magath maakt zich zorgen en haalt uit naar Bayern: 'Ze maken seizoen niet af'

01-05-2022 12:32
10

Bayern München krijgt de wind van voren na de 3-1 nederlaag tegen FSV Mainz van zaterdag. Der Rekordmeister kroonde zich al tot kampioen van de Bundesliga en Felix Magath vreest dat Bayern het laat lopen.

Magath strijdt tegen degradatie met Hertha BSC en één van de concurrenten is VfB Stuttgart. Die laatste club speelt nog tegen Bayern en dus vindt de ervaren Duitse oefenmeester het nodig om de boel op scherp te zetten. "Bayern is kampioen en ik weet niet of ze gestopt zijn met voetballen…", stak hij na de remise tegen Arminia Bielefeld (1-1) van wal bij Sky Sport. "Ik heb alleen het resultaat gezien van de wedstrijd tegen Mainz, de wedstrijd heb ik niet gezien. Maar het ziet er niet goed uit."

"Het seizoen duurt tot de laatste speeldag, voor alle clubs. Ik snap niet waarom een team dan kan zeggen dat ze het seizoen niet afmaken en drie wedstrijden voor het einde stoppen", aldus een verontwaardigde Magath. "Het is niet goed voor de Bundesliga en het is ook niet goed voor de concurrentie."

Bayern-coach Julian Nagelsmann is niet gediend van de kritiek. "Het is heel slim van hem, want helemaal onbaatzuchtig doet hij dit zeker niet. Maar hij moet naar de wedstrijd kijken en me dan bellen. Ik heb het ook niet over het optreden van Hertha."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie