Bayern München komt met Neuer-nieuws: 'Al zoveel jaren de beste keeper ter wereld'

Bayern München komt met Neuer-nieuws: 'Al zoveel jaren de beste keeper ter wereld'

23 mei - 10:42 Laatste update: 10:47
8

Manuel Neuer blijft verbonden aan Bayern München. De doelman had een aflopend contract, maar tekende maandag bij tot 2024. Het nieuws komt op een goed moment voor Bayern.

Robert Lewandowski domineert momenteel de headlines in binnen- en buitenland: hij heeft een aanbieding om te verlengen afgeslagen en wil naar FC Barcelona. Met de verlenging van Neuer kan Bayern alsnog goed nieuws brengen. 

"Ik ben erg blij dat mijn pad bij Bayern wordt voortgezet", reageert Neuer op de clubsite van Bayern. "We hebben weer een heel goed team waarmee we voor alle titels kunnen spelen. Als keeper, aanvoerder en leider wil ik een steun en een beslissende factor zijn."

Ook sporting director Hasan Salihamidzic is blij met de verlenging van Neuer. "Manuel is sinds 2011 bij FC Bayern. Hij is onze aanvoerder en al zoveel jaren de beste keeper ter wereld en natuurlijk een van onze belangrijkste spelers. We willen de komende jaren in alle competities succesvol zijn. Manuel is onze grote steun op en naast het veld. Hij zal een sleutelrol blijven spelen om ons te helpen de doelen te bereiken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie