Steijn duikt de hekken in na treffer: 'Mooi toch? Daar genieten de fans ook van'

Steijn duikt de hekken in na treffer: 'Mooi toch? Daar genieten de fans ook van'

24 May - 22:55
16

ADO Den Haag rekent zich nog niet rijk in de play-offs om promotie naar de Eredivisie, maar de late gelijkmaker van Sem Steijn tegen Excelsior werd wel uitbundig gevierd. Dat gebeurde niet in de laatste plaats door de aanvallende middenvelder zelf.

Steijn zorgde in blessuretijd voor een vreugde-explosie in het uitvak van het Van Dongen & De Roo Stadion. "Een minuut voor tijd schiet ik hem nog binnen, heerlijk. Toch met een goed gevoel naar zondag", reageert hij voor de camera van ESPN. "Ik hoorde de scheidsrechter zeggen: nog een minuutje. Hij viel er tussen, een half stiftje... Perfect, toch?"

"Ik wist ook even niet hoe ik moest juichen", vervolgt Steijn, die vol de hekken in dook. "Dat is toch mooi? Gelukkig heb ik me niet opengehaald, dat had ook nog gekund. Het was misschien een blinde actie, maar hier genieten de supporters ook van."

Steijn, die in de zomer naar FC Twente vertrekt, geeft wel toe dat het spel van ADO niet goed was. De goal viel uiteindelijk nog na doorkoppen van Thomas Verheydt. "Je weet dat-ie altijd goed kan vallen, maar veel hebben we ook niet gecreëerd. Misschien moeten we meer afwisselen. Zondag gaan we er vol voor. Ik krijg zo veel appjes voor kaartjes, of ik nog wat kan regelen. Dat wordt een gekkenhuis."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s