Pérez deelt sneer uit aan Mbappé: 'Het is een vergeten probleem, nu is het feest'

Pérez deelt sneer uit aan Mbappé: 'Het is een vergeten probleem, nu is het feest'

29 May - 10:22 Laatste update: 10:52
79

Real Madrid-president Florentino Pérez heeft na de Champions League-winst van zaterdagavond kort gesproken over Kylian Mbappé. De Franse superspits besloot na een maandenlange soap tóch bij Paris Saint-Germain te blijven. 

Pérez is opgetogen na het winnen van de Champions League. Real Madrid had aan één schot tussen de palen genoeg om de overwinning over de streep te trekken tegen Liverpool (0-1). "Ik ben kalm en blij. We hebben dit seizoen allemaal hard gewerkt en hebben daardoor deze situatie weten te bereiken", laat de clubpresident optekenen door Movistar+.

"Real Madrid zal altijd proberen de beste spelers aan te trekken", vervolgt Peréz, die nog wat woorden kwijt wil over de afgekaatste transfer van Mbappé. "Maar vandaag is Mbappé alweer door ons vergeten", sneert de clubpresident. "Er is niets gebeurd. We hebben een perfect seizoen meegemaakt en het is een vergeten probleem, vanavond is er alleen een Real Madrid-feest." 

De clubpresident wil doelman Thibaut Courtois hoogstpersoonlijk bedanken voor de Champions League-winst. "Hij heeft fantastische reddingen gemaakt, waaronder zijn redding met de voet tegen Manchester City. Hij is de beste doelman in de wereld en een Madridista", besluit Pérez. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s