Veelbesproken Frenkie de Jong bevestigt contact met clubleiding, maar wil blijven

Veelbesproken Frenkie de Jong bevestigt contact met clubleiding, maar wil blijven

31-05-2022 12:02
75

De naam van Frenkie de Jong is de afgelopen weken regelmatig gevallen in de Spaanse en Engelse media, nu reageert hij zelf. De controleur staat in de belangstelling van Manchester United, waar oude bekende Erik ten Hag aan de slag gaat, maar wil het liefst bij FC Barcelona blijven.

De toekomst van De Jong is de afgelopen tijd uitgebreid besproken: Manchester United is serieus geïnteresseerd en Barcelona zou niet onwelwillend tegenover een verkoop staan, mits hij de absolute hoofdprijs oplevert. In gesprek met ESPN bevestigt hij min of meer dat hij contact heeft gehad met de clubleiding van Barça. "Ik denk dat je dat elk seizoen doet, natuurlijk heb je contact met mensen en bespreek je de situaties en kijk je wat de mogelijkheden en opties zijn", aldus De Jong. "Dat is elk jaar zo geweest en dat is nu niet anders."

De controleur hoeft echter niet per se een transfer te maken. "Wat ik wil? Het liefst blijf ik bij Barcelona. Ik heb het wel vaker gezegd: Barcelona is gewoon mijn droomclub, van jongs af aan. En ik gaf het net ook aan: ik heb nooit spijt van mijn keuze gehad, hoewel ik er qua prijzen meer van had gehoopt dan het tot nu toe heeft opgeleverd. Spijt van mijn keuze heb ik nooit gehad."