Vitesse komt met gigantische tussenstand van crowdfundingsactie: 'Wat een support'

Vitesse komt met gigantische tussenstand van crowdfundingsactie: 'Wat een support'

2 mei - 13:15 Laatste update: 13:23
355

Vitesse heeft een update gedeeld over de tussenstand van de crowdfundingdsactie bij de club. Binnen drie uur hebben de Arnhemmers al 250.000 euro aan donaties binnen gehaald.

'Wat een support', zetten de Arnhemmers bij de post waarin de tussenstand bekend wordt gemaakt. De eerste 50.000 euro werd gedoneerd door dertien oud-spelers en stafleden zoals Loïs Openda, Wilfried Bony, Guram Kashia, Leo Beenhakker en Remko Pasveer. De andere 200.000 euro is er dus in de laatste drie uur bijgekomen via supporters, sponsoren en andere mensen die Vitesse een warm hart toedragen.

De Arnhemmers begonnen met de crowdfundingsactie om één miljoen euro in te zamelen vanwege de financiële problemen. De KNVB gaf dinsdag aan dat Vitesse twee weken heeft om de huidige financiële situatie te veranderen, anders trekt de bond de proflicentie van de club in. Officieel is de ploeg al gedegradeerd uit de Eredivisie, maar Vitesse hoopt in de Keuken Kampioen Divisie door te mogen. John van den Brom is al gepresenteerd als nieuwe coach.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)