In de media werd gesuggereerd dat we rond waren met De Jong, maar dat klopt niet

"In de media werd gesuggereerd dat we rond waren met De Jong, maar dat klopt niet"

19-06-2022 20:38
10

Het Mexicaanse Toluca CF is wel degelijk in de markt geweest voor Luuk de Jong, zegt trainer Ignacio Ambriz. De club kwam deze week negatief in het nieuws na een nep bericht waarin stond dat het stappen ging ondernemen tegen De Jong, die de transfer op het laatste moment geweigerd zou hebben.

Toluca wordt al een tijdje met De Jong in verband gebracht en is wel degelijk geïnteresseerd geweest, zegt Ambriz in Mexicaanse media. "We hebben met verschillende spelers gesproken. De waarheid is dat er geen getekende contracten zijn, er is geen deal met wie dan ook."

"In de media werd gesuggereerd dat we rond waren met De Jong, maar dat klopt niet", zegt Ambriz. "Hij was een van de opties, zoals het altijd een optie is om een speler uit Europa naaar de club te halen. Dat is goed voor het Mexicaanse voetbal, maar concreet is het niet. Zoals ik al zei: er zijn geen getekende contracten."

Volgens het lokale Diario de Sevilla is PSV nog altijd in de markt voor De Jong, maar is er plots ook interesse van een andere Primera Division-club, die de transfer zou willen kapen. Namen worden niet genoemd.