Update: Wijnaldum ziet concurrentie toenemen, PSG heeft zomeraanwinst binnen

Update: Wijnaldum ziet concurrentie toenemen, PSG heeft zomeraanwinst binnen

30 juni - 23:48 Laatste update: 23:28
95

Paris Saint-Germain en FC Porto zijn het eens geworden over de transfer van Vitinha. De 22-jarige middenvelder maakt voor een bedrag van veertig miljoen euro de overstap naar Parijs, meldt Fabrizio Romano.

Vitinha heeft pas net zijn eerste volledige seizoen achter de rug bij Porto. Het jaar daarvoor was hij reservespeler voor Wolverhampton Wanderers, voor wie hij negentien keer in actie kwam, waarvan veertien keer als invaller. Vitinha is inmiddels ontketend en heeft nu een transfer naar PSG af weten te dwingen.

Na lang onderhandelen zijn Porto en PSG het eens over een transfersom van veertig miljoen euro. Zodra Vitinha binnen is, richt PSG het vizier op andere versterkingen. De kampioen van Frankrijk hoopt zich binnen enkele weken te versterken met Milan Skriniar (Internazionale) en Renato Sanches (Lille OSC).

Update: Paris Saint-Germain heeft Vitinha gepresenteerd. De middenvelder heeft tot medio 2027 getekend in de Franse hoofdstad. Met de komst van de Portugees heeft Georginio Wijnaldum er een concurrent bij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s