'Tegenvaller na afzeggen Feyenoord: Maatsen niet met Chelsea naar VS'

'Tegenvaller na afzeggen Feyenoord: Maatsen niet met Chelsea naar VS'

08-07-2022 21:57
54

Ian Maatsen heeft slecht nieuws van Chelsea gekregen, meldt Football.London: de linksbenige verdediger mag niet met Chelsea mee op trainingskamp naar de Verenigde Staten. Maatsen had nochtans een transfer naar Feyenoord afgezegd, omdat hij voor zijn kans bij Chelsea zou willen gaan.

De twintigjarige linkspoot uit Vlaardingen verruilde de PSV-opleiding in 2018 voor die van Chelsea. In september 2019 speelde hij tegen Grimsby Town zijn tot dusver enige wedstrijd namens de hoofdmacht, daarna werd hij door The Blues verhuurd aan Charlton Athletic en Coventry City. Nu leek hij dus voor zijn kans te willen gaan bij Chelsea, dat met zijn beschikbare eerste-elftalspelers naar de Verenigde Staten vliegt. Maatsen is daar echter niet bij en blijft in Engeland, klinkt het.

Wat dit voor gevolgen heeft voor zijn sportieve toekomst, zal nog moeten blijken. Bij Feyenoord zijn nog geen namen van andere kandidaat-opvolgers voor Tyrell Malacia gevallen. Volgens Football.London is een aantal Premier League-clubs ook geïnteresseerd in Maatsen, die nog tot medio 2024 vastligt.