Verheydt liet lucratieve aanbiedingen links liggen: 'Ik ben ADO heel dankbaar'

Verheydt liet lucratieve aanbiedingen links liggen: 'Ik ben ADO heel dankbaar'

09-07-2022 10:12
25

Thomas Verheydt liep het afgelopen seizoen net de Eredivisie mis met ADO Den Haag en kreeg vervolgens veel lucratieve aanbiedingen om de club te verlaten. Desondanks wil de ras-Hagenees wil het komende seizoen gewoon verder met zijn geliefde ADO.

Verheydt spreekt over de aanbiedingen die hij kreeg in een interview met Voetbal International. De spits zegt dat hij vóór de play-off nachtmerrie tegen Excelsior nog niets had meegekregen over dergelijke interesse. "Tijdens de play-offs heb ik er niks van meegekregen, bewust ook, maar na die wedstrijd tegen Excelsior begon het direct te lopen", stelt Verheydt. "Er waren mensen van allerlei clubs overgevlogen, ze hadden me ook in de play-offs aan het werk gezien. Ik heb met Japanners gesproken, met een sjeik uit Saoedi-Arabië, ik kon naar Thailand..."

De spits, die het afgelopen seizoen 37 keer scoorde in 43 wedstrijden, hoefde alleen zijn handtekening te zetten. "Het lag allemaal heel concreet op tafel. Ik kon er zo naartoe. Het is wel even next level als je dat voor je ziet", zegt de Nederlander over de geboden bedragen. 

Uiteindelijk besloot Verheydt eind juni zijn contract te verlengen bij ADO, dat nu tot 2025 doorloopt. "Kijk: ik ben gewoon heel blij bij ADO. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij deze club", verklaart de spits. "De club heeft zijn vertrouwen in mij uitgesproken en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben nu dertig jaar oud en misschien komt die kans om eens te cashen ooit nog eens voorbij. Het is niet zo dat ik dit nu helemaal uit mijn hoofd heb gezet, maar voor nu was het gewoon de beste beslissing om lekker hier te blijven", besluit de spits.