'Ex-toptalent Musonda vraagt vrijaf bij nieuwe club en verdwijnt spoorloos'

'Ex-toptalent Musonda vraagt vrijaf bij nieuwe club en verdwijnt spoorloos'

10-07-2022 13:30
34

Een eigenaardig verhaal over een grote belofte: voormalig toptalent Charly Musonda is momenteel spoorloos. De voormalige Vitesse-huurling leek op weg naar Zulte Waregem, maar heeft al enige tijd niets meer van zich laten horen.

De 25-jarige Belg, die sinds het aflopen van zijn contract bij Chelsea zonder club zit, was in onderhandeling met Essevee. Hij nam naar verluidt een paar dagen vrij om bij zijn familie te zijn en over zijn toekomst na te denken en heeft sindsdien niets meer van zich laten horen. Inmiddels is Musonda al een paar weken spoorloos, meldt onder meer Marca. Zijn laatste activiteit op Instagram dateert van 24 mei.

Musonda gold in zijn tienerjaren als een grote belofte. In 2012 had Chelsea 2,5 miljoen euro over om de toen vijftien jaar oude Belg los te weken van Anderlecht, samen met broers Tika en Lamisha. Tien jaar later is hij transfervrij vertrokken en in het seizoen 2017/2018 speelde hij zijn enige zeven wedstrijden voor de hoofdmacht. Daarnaast werd hij verhuurd aan Real Betis, Celtic en Vitesse. In Arnhem kwam hij tot vier wedstrijden, door toedoen van twee zware knieblessures.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Charly Musonda Junior (@musonda)