Spits in vorm zorgt voor super-odd bij Duitsland - Frankrijk!

Spits in vorm zorgt voor super-odd bij Duitsland - Frankrijk!

27-07-2022 20:00 Laatste update: 21:08

ADVERTORIAL – Duitsland en Frankrijk vechten woensdagavond uit wie de tegenstander van Engeland wordt in de finale van het EK. De twee Europese grootmachten verloren beide nog geen enkele keer op het toernooi en lijken voorafgaand aan het duel gelijkwaardig aan elkaar. Unibet heeft aantrekkelijke odds voor je klaargezet die je tot wel zeventien keer je inzet bezorgen.

Frankrijk: de Oranje-beul

Bij de Nederlandse voetballiefhebber zal het duel van afgelopen zaterdag nog vers in het geheugen zitten. De Fransen versloegen de Oranje Leeuwinnen met 1-0 na verlening, waardoor een vroegtijdige uitschakeling van de ploeg van Mark Parsons een feit is. De overwinning op Nederland was vanzelfsprekend niet de eerste winstpartij van de Fransen in het toernooi. In de groepsfase werd er weliswaar met 1-1 gelijkgespeeld tegen IJsland, maar werden er overwinningen geboekt op Italië (5-1) en België (2-1). Loopt ook Duitsland in het Franse broodmes? Dan krijg je daar drie keer je inzet voor terug op Unibet.

Wie de wedstrijden van Les Bleus een beetje volgt, valt ongetwijfeld op dat de Fransen veel schoten nodig hebben om tot scoren te komen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het wegvallen van goalgetter Marie-Antoinette Katoto, die tegen België een kruisbandblessure opliep. In diezelfde wedstrijd loste de Fransen zestien schoten, tegen IJsland waren dit er tien en tegen Nederland werd het hoogtepunt bereikt: 33 keer legden de Fransen aan, inclusief de verlenging weliswaar. Op Unibet staat een quotering van 2.20 voor wanneer de Françaises vijftien keer of meer schieten. Dit hoeft dus niet eens op doel te zijn. En bij deze bet worden ook de schoten in een eventuele verlenging meegeteld!

Foutloze vrouwelijke Mannschaft

Hoe Duitsland zich door het toernooi wurmt, kan als de definitie van foutloos worden gezien. Onze oosterburen wonnen de wedstrijden tegen Denemarken (4-0), Spanje (2-0), Finland (3-0) en Oostenrijk (2-0). Wat opvalt is dat er in elk duel meer dan twee keer werd gescoord en dat er nog geen enkele tegengoal is genoteerd. Op Unibet krijg je 2.75 voor wanneer Duitsland twee keer of meer scoort, en staat er ook een odd van 2.95 voor wanneer de nul wordt gehouden.

In tegenstelling tot Frankrijk hebben de Duitsers wel een doelpuntenmaker in de gelederen. Alexandra Popp ontpopt zich tot een zeer effectieve spits. In elke wedstrijd wist ze tot nu toe een doelpunt te maken. Op Unibet staat een hoge odd 3.35 voor een doelpunt van haar. Denk je dat ze zelfs twee keer het net kan laten bollen? Dan krijg je daar zelfs zeventien keer je inzet voor terug. Volgens de bookmaker lijkt Duitsland de beste papieren voor de overwinning te hebben met een bijbehorende odd van 2.60. Winnen de in het wit verhulde dames inclusief een doelpunt van Popp? Dan krijg je daar zelfs 5.10 voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.