Giménez kijkt ogen uit bij Feyenoord en in Rotterdam: 'Geweldig, ben al verliefd'

Giménez kijkt ogen uit bij Feyenoord en in Rotterdam: 'Geweldig, ben al verliefd'

30-07-2022 13:39
78

Santiago Giménez is in de wolken na zijn transfer naar Feyenoord. De spits is trots dat hij de eerste Mexicaan ooit is van de club, terwijl zijn ontvangst in Nederland en de stad Rotterdam ook al een grote indruk op hem hebben gemaakt.

Giménez werd vrijdagavond gepresenteerd. De aanvaller komt voor zo'n vier miljoen over van Cruz Azul. "Het betekent heel veel voor me om de eerste Mexicaanse speler van deze club te zijn", vertelt hij tegenover de Feyenoord-kanalen. "Ik wil de naam van Mexico hooghouden en ik hoop dat er in de toekomst meer spelers hierheen zullen komen."

Toen Giménez in Nederland aankwam om zijn transfer af te ronden, werd hij warm onthaald door meerdere Feyenoord-fans. "Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaak, maar het was erg fijn en mooi. Ik weet dat er mooie dingen gaan gebeuren en daar word ik blij van", zegt hij.

Giménez is ook onder de indruk van de stad Rotterdam. "Ik vind het geweldig. Ik heb een beetje over de historie gelezen en alles is nieuw. Het is echt een geweldige stad, ik ben er net twee dagen en ik ben al verliefd."