Van Bronckhorst eerlijk na clash met PSV: 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld'

Van Bronckhorst eerlijk na clash met PSV: 'Natuurlijk ben ik teleurgesteld'

16 augustus - 23:49
65

Giovanni van Bronckhorst is teleurgesteld na het duel met PSV, maar de Nederlandse manager zag een mooi gevecht op Ibrox. Van Bronckhorst verwacht wel dat zijn ploeg het moeilijk gaat krijgen in het Philips Stadion.

Voor de camera van RTL 7 reageert Van Bronckhorst in het Nederlands op de zenuwslopende ontmoeting met PSV. "Als je op het laatst de 2-2 tegen krijgt ben je natuurlijk teleurgesteld, maar ik heb een mooi gevecht gezien. Achteraf gezien is 2-2 een terechte uitslag, er was weinig verschil. Volgende week wordt het de finale. Het was voor ons gewoon een hele moeilijke pot en dat zal volgende week ook zo zijn."

In gesprek met het Britse BT Sport legt de oud-linksback uit waarom hij steraanvaller Alfredo Morelos niet binnen de lijnen bracht. "Ik denk dat Colak (hij maakte de 1-1, red.) goed speelde en gevaarlijk was. Hij had de energie die het team nodig had, ik wilde dat niet veranderen."

Volgende week woensdag wacht de return in het Philips Stadion voor PSV en Rangers. De winnaar plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie