'Dit bezorgt alleen maar schade aan hem en mij, het gaat van kwaad tot erger'

'Dit bezorgt alleen maar schade aan hem en mij, het gaat van kwaad tot erger'

20-08-2022 21:52
34

Henk Fraser staat voor de volle honderd procent achter Mark van der Maarel, die zaterdagavond bij FC Utrecht ontbreekt. De verdediger werd eerder deze week voor de tweede keer vader en liet het duel met FC Emmen varen.

In gesprek met het Algemeen Dagblad zei Fraser de keuze te respecteren, al sprak hij met een 'zekere ondertoon'. De keuzeheer wil tegenover ESPN rectificeren dat hij de afwezigheid van Van der Maarel raar vindt. "Ik ben hartstikke blij dat ik van tevoren met Mark hierover heb gesproken. Ik ben blij dat Mark me nu iets beter kent. Hij weet hoe wij gesproken hebben", zegt hij.

"Dit is een typisch geval van: if you don't read the news, you're not informed; if you read the news, you're misinformed. Dit bezorgt alleen maar schade aan hem en mij", vervolgt Fraser. "Het gaat van kwaad tot erger. Dan gaat iemand weer zeggen dat ik het gek vond. Dat heb ik al helemaal niet gezegd. Luister: op dit moment, nu ik een stukje verstandiger en ouder ben, zou ik absoluut dezelfde beslissing nemen. Dat zegt denk ik wel genoeg."