Sky Sports: Manchester United legt aanzienlijk hoger derde bod neer voor Antony

Sky Sports: Manchester United legt aanzienlijk hoger derde bod neer voor Antony

24-08-2022 18:18 Laatste update: 20:24
244

Manchester United heeft een nieuw bod bij Ajax neergelegd voor Antony, meldt Sky Sports. Het derde bod van de Engelsen zou neerkomen op een bedrag van 94 miljoen euro, inclusief bonussen.

Ajax heeft eerder al aangegeven dat de club minimaal honderd miljoen euro wil hebben voor ze Antony willen laten gaan. Eerder kwam Manchester United met een bod van zestig en een van tachtig miljoen euro, maar die aanbiedingen werden resoluut van tafel geveegd door de Amsterdammers. Naast het verhoogde bedrag zouden de voorwaarden omtrent de betaling ook beter zijn bij de laatste aanbieding. Ajax zou namelijk minder lang hoeven wachten tot ze het volledige bedrag op de rekening krijgen.

Antony zelf lijkt vol in te zetten op een transfer naar Manchester United. De Braziliaan heeft meerdere malen bij de clubleiding aangegeven dat hij wil vertrekken. Antony zat bij de laatste wedstrijd van Ajax tegen Sparta (0-1 overwinning) niet meer bij de wedstrijdselectie vanwege de transferperikelen. 

Alfred Schreuder heeft eerder aangegeven dat hij Antony onder geen enkele voorwaarde wil zien vertrekken. Volgens de oefenmeester zijn er al genoeg dragende spelers weggegaan bij de club en hij wil graag met de Braziliaanse dribbelaar de Eredivisie afmaken.