'Antony wil per se naar Manchester, wil onder geen beding meer bij Ajax spelen'

'Antony wil per se naar Manchester, wil onder geen beding meer bij Ajax spelen'

26-08-2022 18:33
435

De mogelijke overgang van Antony naar Manchester United wordt steeds complexer. Het is nog altijd wachten op een derde bod van Manchester United, meldt De Telegraaf. Ondertussen houdt Ajax zijn poot stijf.

In de Kick-Off Voetbalpodcast van de ochtendkrant wordt de huidige stand van zaken omtrent de onderhandelingen over Antony besproken. "Vanochtend (vrijdagochtend, red.) is er een meeting met Antony, zijn zaakwaarnemers, zijn advocaat en broer en Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar geweest", vertelt clubwatcher Mike Verweij. "Aan het einde van de meeting waren de standpunten precies hetzelfde: Ajax wil hem niet laten gaan en Antony wil per se naar Manchester. Hij wil onder geen beding meer bij Ajax voetballen."

Diverse media meldden de voorbije dagen dat United al een derde bod op Antony heeft uitgebracht. "Het verbaast de entourage van Antony, dat het derde bod er al zou zijn", stelt chef sport Marcel van der Kraan. "Manchester komt nog niet terug. Hoe langer dat duurt, hoe makkelijker het voor Ajax wordt om 'nee' te zeggen." Volgens Van der Kraan is de zaak complex, omdat de Amsterdammers niet aangeven voor welk bedrag Antony te koop is. "United denkt: we kunnen alles bieden, maar als hij niet te koop is willen wij niet gedwongen in een positie komen waarin we een idioot bedrag op tafel moeten leggen."

"United heeft gezegd dat er grenzen zijn, anders kijken ze naar alternatieven", vervolgt hij. Cody Gakpo is een van de namen die genoemd wordt op Old Trafford. Van der Kraan benadrukt dat er komend weekend meer duidelijk moet worden over de mogelijke transfer van Antony. "Maar bij United willen ze pas over een serieus, nieuw bod praten, als er iets mogelijk is met Ajax."