Vertonghen in België: Anderlecht is op het goeie moment ingestapt

Vertonghen in België: "Anderlecht is op het goeie moment ingestapt"

01-09-2022 13:56
10

Jan Vertonghen is geland in België. De 35-jarige Rode Duivel gaat zijn transfer naar Anderlecht afronden, bevestigde hij op de luchthaven van Brussel. 

"Ik ben altijd blij om terug in België te zijn", zegt Vertonghen tegen Het Laatste Nieuws. "Of vandaag alles rond komt? We zullen zien, maar da's in ieder geval de bedoeling. We gaan kijken of het lukt. Anderlecht is op het goeie moment ingestapt. De mogelijkheid was er eigenlijk nooit, zowel van mijn kant niet als van de kant van Benfica, maar die is er nu wel."

Vertonghen denkt dat het wel goedkomt. "We gaan kijken of we het rond krijgen, maar ‘t was puur het geval van de juiste moment en de juiste plaats. Of ik verwacht had om op mijn 35ste nog te debuteren in België? Nee, zeker niet. Dat was nooit echt het idee, maar het was het juiste moment. Dan kan dat alleen maar zo lopen", besluit hij.

Vertonghen werd eerder deze zomer al gelinkt aan Club Brugge. Met Dedryck Boyata heeft Club inmiddels al een andere Rode Duivel gehaald voor die positie.