Basisklanten De Ligt en Mazraoui zien hoe Flekken vijf keer moet vissen in München

Basisklanten De Ligt en Mazraoui zien hoe Flekken vijf keer moet vissen in München

16-10-2022 21:20
37

Bayern München heeft gehakt gemaakt van concurrent SC Freiburg. Met Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui in de basis wist Der Rekordmeister maar liefst vijf keer te scoren tegen Mark Flekken.

Bayern heeft dit seizoen al flink wat averij opgelopen in de Bundesliga. Daardoor stond Freiburg voorafgaand aan dit duel zelfs boven de Duitse grootmacht op de ranglijst. Vanaf de eerste minuut was Bayern echter heer en meester in de Allianz Arena. Dat leverde ook twee treffers op voor de rust: Serge Gnabry en Eric Maxim Choupo-Moting. Flekken deed in beide gevallen alles om een treffer te voorkomen, maar na meerdere pogingen werd hij verschalkt.

Wedden

Meer odds

Na de pauze ging Bayern vrolijk verder met scoren. Leroy Sané zette de 3-0 op het scorebord in de 52ste minuut en niet veel later wist ook Sadio Mané zijn goaltje mee te pikken. De Senegalees stiftte de bal fraai over Flekken heen: 4-0.

De Ligt en Mazraoui waren gewisseld, bepaalde Marcel Sabitzer de eindstand op 5-0. Bayern klimt daardoor naar de tweede plek in Duitsland. Koploper Union Berlin heeft nu een voorsprong van vier punten, na de knappe overwinning op Borussia Dortmund van eerder deze zondag.