Studio Voetbal: 'We hebben misschien wel de ware Alfred Schreuder gezien'

Studio Voetbal: 'We hebben misschien wel de ware Alfred Schreuder gezien'

17-10-2022 08:11
61

Alfred Schreuder voelt de druk van een grote club, constateert Pierre van Hooijdonk. De oud-international vindt het opmerkelijk dat de Ajax-trainer al vroeg in het seizoen zo uit zijn slof schiet. 

"Dit is een trainer die de druk voelt van een grote club. Als trainer van een grote club krijg je dit soort dingen op je bord. Ik vind het vroeg", aldus Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. Ibrahim Afellay haakt in: "Je moet accepteren dat er kritiek komt als de resultaten niet naar verwachting zijn. Als er meer dan honderd miljoen wordt geïnvesteerd, mag je verwachten dat er kwaliteit op het veld staat."

Wedden

Meer odds

Jeroen Grueter vergelijkt de uitbarsting van Schreuder met die van Giovanni Trapattoni, jaren geleden in dienst van Bayern München. "Hij leek wel op Trapattoni. We hebben misschien wel de ware Alfred Schreuder gezien. Normaal zien we een gedistingeerde trainer die goed uit zijn woorden komt en rustig blijft, maar hier schiet hij uit zijn slof."

Schreuder was het zondagavond helemaal zat en ontplofte op de persconferentie na de klinkende zege op Excelsior (7-1). Hij vindt onder andere dat de pers aan 'stemmingmakerij' doet.