Utrecht slaat slag: geblesseerde Ramselaar verlengt aflopende contract

Utrecht slaat slag: geblesseerde Ramselaar verlengt aflopende contract

06-12-2022 21:15 Laatste update: 21:27
10

Bart Ramselaar heeft zijn aflopende contract bij FC Utrecht verlengd. De middenvelder, die al meer dan een halfjaar uit de roulatie is met een ernstige knieblessure, heeft bijgetekend tot de zomer van 2025.

Ramselaar, wiens contract komende zomer afliep, maakte dat nieuws zelf bekend. Dat deed hij dinsdag op een supportersavond in Stadion Galgenwaard. De rechtspoot doorliep de jeugdopleiding van Utrecht, waarvoor hij 2015 zijn debuut maakte. Na drie jaar bij PSV keerde hij in 2019 terug naar de Domstad. 

Wedden

Meer odds

In mei van dit jaar raakte hij zwaar geblesseerd. Die blessure zorgde er ook voor dat hij zijn droom om ooit in het buitenland te voetballen even moest laten varen. Nu kiest hij voor zekerheid. 

Jordy Zuidam is dolblij met het langere verblijf van de middenvelder. "Als geen ander kennen we in Utrecht de kwaliteiten van Bart, en wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij die weer gaat tonen zodra hij volledig hersteld is", aldus de technisch directeur in een bericht op de clubsite. Op 8 januari hervat Utrecht de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het is nog onduidelijk of Ramselaar dan zijn rentree kan maken.