'Helmond Sport pakt door: KKD-bekende Bob Peeters wordt nieuwe trainer'

'Helmond Sport pakt door: KKD-bekende Bob Peeters wordt nieuwe trainer'

16-12-2022 13:49 Laatste update: 13:51
28

Helmond Sport gaat waarschijnlijk snel een nieuwe trainer presenteren, dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant heeft de Keuken Kampioen Divisie-club een contract klaarliggen voor Bob Peeters (48).

Helmond Sport begon dit seizoen vol ambities. De Brabantse club contracteerde Tommie Beugelsdijk en met Sven Swinnen aan het roer moest het mee gaan doen om de bovenste plaatsen. Na zeventien wedstrijden staat de club op een zeventiende plaats, en Swinnen werd eind oktober de laan uitgestuurd. 

Volgens het ED wordt Peeters de nieuwe trainer. Hij is de voornaamste kandidaat van het bestuur en zit zelf momenteel ook zonder club, nadat zijn contract bij TOP Oss afgelopen zomer niet werd verlengd. Peeters kent het Nederlandse voetbal goed. De oud-spits kwam in het verleden uit voor onder meer Roda JC en Vitesse. 

Streppel
Helmond Sport is druk bezig met de reorganisatie. Afgelopen donderdag baarde de club opzien door Jurgen Streppel, die nog trainer was van Roda JC, te binden als nieuwe technisch directeur.