Martens slaat terug: 'Mensen praten teveel, had graag meer dankbaarheid gekregen'

Martens slaat terug: 'Mensen praten teveel, had graag meer dankbaarheid gekregen'

19-12-2022 09:59 Laatste update: 14:17
30

Sterspeelster Lieke Martens leek bij FC Barcelona op haar plek te zitten, maar koos er toch voor om een transfer naar Paris Saint-Germain te maken. De reden: de Nederlandse was zelf niet meer zo gelukkig in Catalonië.

De transfer maakte heel wat los in Catalonië. Zo zou Martens 'ondankbaar' zijn. "Mensen praten teveel en roepen dat ik mijn thuis heb verlaten. Mijn thuis is echter in Nederland. Ik ben niet Spaans. Ik gaf alles voor Barça en denk dat ik kan zeggen dat ik het goed heb gedaan. Natuurlijk is het jammer dat ze me niet dankbaar zijn, maar dat is niet mijn probleem. Ik ben ambitieus en ben nu gelukkig in Parijs", reageert ze bij Mundo Deportivo op de haat die ze te verduren kreeg. 

Wedden

Meer odds

Martens vindt dat ze wel wat meer waardering had mogen krijgen voor haar optreden in de gewonnen Champions League-finale. "Ja, ik had dat graag gemerkt. Ik wil er niet teveel over kwijt. Je weet hoe het werkt in Spanje. Ik was toe aan een nieuwe ervaring en wilde mezelf uitdagen. Ik wilde iets anders. Het telefoontje van PSG overtuigde me", besluit ze.