Voorspelling van Klopp komt uit: Gakpo moet nog geduld hebben bij Liverpool

Voorspelling van Klopp komt uit: Gakpo moet nog geduld hebben bij Liverpool

02-01-2023 17:41 Laatste update: 18:28
49

Cody Gakpo moet nog wachten op Liverpool-debuut. De werkvergunning van de Nederlander is nog niet rond, waardoor hij niet bij de selectie zit voor de Premier League-wedstrijd tegen Brentford.

Manager Jürgen Klopp liet al weten dat Gakpo waarschijnlijk niet inzetbaar zou zijn. De Duitser heeft dus gelijk gekregen. Daardoor zal gelegenheidslinksbuiten Alex Oxlade-Chamberlain op de positie van Gakpo gaan spelen. Luis Díaz en Diogo Jota kampen namelijk nog altijd met blessures. Virgil van Dijk staat wel gewoon in de basis bij Liverpool, net als oud-Willem II'er Kostas Tsimikas.

Gakpo moet nu nog minimaal vijf dagen wachten op zijn debuut voor Liverpool. Dan spelen The Reds namelijk een FA Cup-wedstrijd tegen Wolves. Weer een week later wacht een uitduel bij Brighton & Hove Albion. Liverpool moet zonder Gakpo zien te winnen van Brentford om uitzicht te houden op de top-vier.

De opstelling van Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Thiago, Elliott; Salah, Núñez, Oxlade-Chamberlain.