Schreuder bevestigt gesprekken Ajax met Sevilla: We gaan het zien

Schreuder bevestigt gesprekken Ajax met Sevilla: "We gaan het zien"

08-01-2023 14:54
103

Ajax en Sevilla zijn in gesprek over Lucas Ocampos, bevestigt trainer Alfred Schreuder. De Argentijn komt er niet aan te pas in Amsterdam en keert spoedig terug in Sevilla, zo is de verwachting.

Ajax wilde Ocampos kopen van Sevilla, tot de raad van commissarissen daar een stokje voor stak. Uiteindelijk werd het een huurdeal die niet goed uitpakte. Terwijl ook Florian Grillitsch niet speelt tegen NEC. "Grillitsch is geblesseerd, maar was ook ziek. Ocampos zit gewoon niet bij de selectie. De clubs zijn in gesprek. We gaan het zien", vertelt Schreuder bij ESPN.

Geronimo Rulli zit nog niet bij de selectie, waardoor Remko Pasveer nog eerste keeper van Ajax is. Nog wel, want de verwachting is dat hij reserve wordt. "We zijn al langer met Remko in gesprek. Aan het begin van het seizoen hebben we aangegeven dat een club als Ajax altijd verder kijkt. Remko is professioneel en weet waarom hij naar Ajax is gekomen. Ajax probeert zich op elk vlak te versterken. We hebben Rulli natuurlijk niet voor niets gehaald. Dat is een goede meevoetballende keeper, maar ook goed in de één-tegen-één en een winnaar."