Feyenoord-transfer ver weg: 'Onze topoptie, maar ze bieden niet wat wij willen'

Feyenoord-transfer ver weg: 'Onze topoptie, maar ze bieden niet wat wij willen'

18-01-2023 11:42 Laatste update: 12:06
65

De kans is klein dat Feyenoord zich gaat versterken met Dennis Hadzikadunic. De verdediger is niet rond met een andere club, maar zaakwaarnemer Walid Faour laat aan 1908.nl weten dat de Rotterdammers 'niet bieden wat we verlangen'.

Hadzikadunic wordt naar verluidt in de gaten gehouden door Feyenoord, dat concurrentie heeft van onder meer Juventus, Toulouse, Schalke 04 en Besiktas. In Dubai wachten de verdediger van FK Rostov en zijn zaakwaarnemer op een overtuigende aanbieding. Hadzikadunic zoekt een club die hem tot het einde van het seizoen wil huren.

"Ik ben altijd eerlijk geweest over welke clubs zich voor Dennis hebben gemeld. Natuurlijk is Feyenoord één van deze clubs. Een club naar ons hart, we houden van die club. Het is zelfs onze topoptie. Maar ze bieden niet wat wij verlangen", vertelt Faour aan 1908.nl.

Feyenoord is nog wél in de race. Dat benadrukt de agent van Hadzikadunic, die de geblesseerde Gernot Trauner zou kunnen vervangen in De Kuip. "We hebben echt héél veel berichten gehad van Feyenoord-supporters. Dat waarderen wij enorm. Wij merken daaraan dat Feyenoord niet zomaar een grote club is. Het maakt een grote indruk op ons."

In de nieuwste aflevering van #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, gaat het ook over Hadzikadunic