PSV met Simons op zoek naar revanche en Feyenoord denkt aan bevlieging Idrissi

PSV met Simons op zoek naar revanche en Feyenoord denkt aan bevlieging Idrissi

08-02-2023 18:00 Laatste update: 18:33

ADVERTORIAL – Ook woensdagavond worden er weer drie wedstrijden gespeeld in de achtste finales van de KNVB Beker. Onder meer Feyenoord en PSV komen in een thuiswedstrijd in actie. Rondom deze wedstrijden heeft VoetbalPrimeur weer twee tips voor je uitgezocht, die je los of in een combo kan spelen op Jack's.

PSV – FC Emmen: Xavi Simons maakt een doelpunt en PSV wint de wedstrijd (2.45)

Met PSV tegen FC Emmen staat er een wedstrijd op het programma die twee weken geleden ook al werd gespeeld. Toen was de Eredivisie het podium van een duel dat de Eindhovenaren het liefst snel willen vergeten. Emmen was met 1-0 te sterk voor een tiental van PSV, waarna Ruud van Nistelrooij het woord 'crisis' in de mond nam. Twee weken later is er nog steeds geen sprake van een hosanna-stemming in Eindhoven, maar de resultaten tegen Go Ahead Eagles (1-0) winst en Feyenoord (2-2) geven geen reden om aan te nemen dat de bekerwedstrijd tegen Emmen op niets uit gaat draaien.

Met de revanchegevoelens in het achterhoofd zal er woensdagavond naar waarschijnlijkheid dan ook een getergd PSV aan de aftrap verschijnen. Dat doet het in ieder geval met één man waarbij verzaken niet in het woordenboek staat: Xavi Simons. De jongeling speelde afgelopen weekend een dijk van een wedstrijd tegen Feyenoord en werd na afloop bewierookt met complimenten door zijn eigen trainer en zowat de hele analistengarde. Ook kwam naar buiten dat PSV er momenteel alles aan doet om zijn contract te verlengen zodat hij nog minimaal één jaar langer in het Philips Stadion te bewonderen is. Scoort Simons weer eens en wint PSV na negentig minuten voetbal van Emmen? Dan krijg je daar 2.45 keer je inzet voor terug bij Jack’s.

Feyenoord – NEC: Oussama Idrissi scoort en Feyenoord wit (3.25)

Net als bij het affiche PSV - Emmen het geval was, is ook Feyenoord – NEC een wedstrijd die nog recentelijk werd gespeeld. Twee weken geleden ontvingen de Rotterdammers de Nijmegenaren in De Kuip, waarin redelijk eenvoudig met 2-0 door de thuisploeg werd gewonnen. Doelpunten van Javairô Dilrosun en Orkun Kökcü stonden daar voor aan de basis, maar ook de rode kaart die NEC-verdediger Iván Márquez al in de eerste helft opliep maakte het niet gemakkelijker voor de bezoekers.

NEC zal dan ook maar wat graag revanche willen nemen, maar dat moet het dan wel doen tegen het moeilijk verslaanbare Feyenoord. Die status werd afgelopen zondag nog maar weer eens duidelijk. Door twee late doelpunten van Alireza Jahanbakhsh knokten de Rotterdammers zich terug tegen PSV. Bijna alle credits gingen daar voor terecht naar de ingevallen Iraniër, maar er was nog een andere invaller die een groot aandeel had: Oussama Idrissi.

Idrissi keerde begin januari terug van een blessure en vertoont nu weer trekjes van de gevaarlijke aanvaller die hij voordat hij die opliep was. De Marokkaan was een plaag voor Jordan Teze en gaf twee goede ballen waaruit Jahanbakhsh kon scoren. Aangezien Igor Paixõ tegen PSV geen beste beurt maakte en geen twee wedstrijden in de week kan spelen, zou het goed kunnen dat Arne Slot voor Idrissi kiest. Voor een doelpunt van zijn voet en een overwinning van Feyenoord krijg je 3.25 op Jack’s.

De bekercombo

Scoren Xavi Simons en Oussamma Idrissi en winnen PSV en Feyenoord in negentig minuten hun wedstrijd, dan pak je liefst 7.96 keer je inzet op Jack’s!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.