Jans krijgt goed nieuws uit ziekenboeg voor duel met Ajax: 'Denk dat het goedkomt'

Jans krijgt goed nieuws uit ziekenboeg voor duel met Ajax: 'Denk dat het goedkomt'

8 februari - 15:39
36

Ron Jans verwacht dat Julio Pleguezuelo, Mees Hilgers en Michal Sadilek weer mee kunnen spelen in de wedstrijd tegen Ajax. De spelers van FC Twente kampten allemaal met wat blessures, maar die zouden verholpen moeten zijn.

"Ik denk dat alles goedkomt, maar dat kunnen we pas op de wedstrijddag zelf met echte zekerheid stellen", vertelt Jans in gesprek met RTV Oost. De oefenmeester wil in ieder geval ondanks de titelkansen, ook vol voor de beker gaan. "Ik zou het ontzettend stom vinden als we op twee gedachten gaan hinken. Al denk ik ook niet dat er bij de laatste zestien ploegen zitten die dat wel doen. Wij nemen deze wedstrijd serieus en we moeten met het mes tussen de tanden spelen."

Jans vindt ook dat het gevoel binnen het team goed moet zijn en dat kan natuurlijk bij een overwinning op Ajax. Helemaal doordat FC Twente zelf verzuimde te winnen van FC Groningen afgelopen weekend. "Het was voor het eerst sinds heel lange tijd dat uit de statistieken bleek dat de tegenstander een grotere kans had om te winnen. Tegen Ajax moeten we laten zien dat er nog een rekeningetje van FC Groningen openstaat."

Ook tegen Ajax is er nog wat recht te zetten voor Jans en zijn manschappen. Eerder dit seizoen werd het in de Johan Cruijff Arena 0-0, maar de Tukkers hadden daar zeker kans op een overwinning.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie