Opvallend Engels gerucht: 'Musk wil United mogelijk overnemen met miljardenbod'

Opvallend Engels gerucht: 'Musk wil United mogelijk overnemen met miljardenbod'

14-02-2023 08:49 Laatste update: 08:56
75

Elon Musk gaat mogelijk voor een enorme stunt zorgen. Althans, dat beweert tabloid The Daily Mail. De multimiljardair en eigenaar van Twitter zou Manchester United mogelijk voor maar liefst 4,5 miljard pond, omgerekend zo'n vijf miljard euro, willen kopen.

Het is inmiddels bekend dat de familie Glazer Manchester United in de verkoop heeft gezet. Sir Jim Ratcliffe en een partij uit Qatar toonden al serieuze interesse, maar nu gaat Musk zich mogelijk roeren in de strijd. Volgens The Daily Mail kijkt de steenrijke zakenman naar de mogelijkheden en is hij bereid om miljarden euro's op tafel te gaan leggen.

Een half jaar geleden grapte Musk op Twitter nog dat hij United ook zou kopen. Daarna zei de zakenman dat hij geen sportclub zou kopen, maar wanneer hij dat toch zou doen, United de enige kanshebber was. Het is wel nog de vraag in hoeverre de interesse van Musk nu concreet is. Toonaangevende Engelse media hebben het nieuws namelijk nog niet bevestigd, terwijl The Daily Mail het niet altijd aan het rechte eind heeft met hun scoops.