Irritaties bij PSG na nederlaag tegen Bayern: 'Neem je me in de maling?'

Irritaties bij PSG na nederlaag tegen Bayern: 'Neem je me in de maling?'

17-02-2023 20:15
16

Paris Saint-Germain-trainer Christophe Galtier heeft vrijdag geïrriteerd gereageerd op een vraag uit het journaille. De 56-jarige Fransman wordt een te defensief, falend strijdplan aangerekend.

PSG verloor afgelopen week de heenwedstrijd tegen Bayern München in de Champions League met 0-1. In Franse media wordt al aan de stoelpoten van Galtier gezaagd. Op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Lille OSC wordt de oefenmeester gevraagd of hij weer met een laag blok gaat aantreden. "Neem je me in de maling?", reageert hij ontstemd.

Wedden

Meer odds

"Dit strijdplan was een gevolg van de spelers die ik tot mijn beschikking had. Denk jij dat het opstellen van Warren Zaïre-Emery in zo'n belangrijke wedstrijd een tactische vondst van mij was?", vraagt hij aan de journalist. Pas in de slotfase ging de motor bij PSG draaien. Dat had vooral te maken met de invalbeurt van Kylian Mbappé. "Door de omstandigheden zag ik geen andere optie dan te proberen om Bayern in toom te houden, om vervolgens Kylian in te brengen."