Kraay spreekt vrees uit: 'Ik ben heel bang voor veel Feyenoord-supporters'

Kraay spreekt vrees uit: 'Ik ben heel bang voor veel Feyenoord-supporters'

20-02-2023 23:30 Laatste update: 23:44
187

Hans Kraay junior vreest dat Arne Slot aan zijn laatste maanden bij Feyenoord bezig is. De ESPN-verslaggever kan zich niet voorstellen dat de 44-jarige oefenmeester voor het derde jaar op rij een nieuw team gaat bouwen.

"Ik ben heel bang voor veel Feyenoord-supporters", stelt Kraay bij Voetbalpraat. "Dat hij, Arne Slot, aan zijn laatste jaar bezig is. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je dat drie jaar kan doen: weer opnieuw beginnen en je beste spelers kwijtraken." Kenneth Perez trapt op de rem en zegt dat Feyenoord bij een mogelijke Champions League-plaatsing meer geld te besteden heeft voor nieuwe spelers, waardoor Slot uit een andere vijver kan vissen. "Ik hoop dat je gelijk hebt."

Wedden

Meer odds

"Maar", gaat Kraay verder, "ik ben bang dat hij gaat zwichten na twee fantastische jaren en dat hij met de rode loper naar buiten wordt gedragen." Volgens Perez hoeft dat niet direct slecht nieuws voor Feyenoord te betekenen, omdat er dan een nieuwe periode aanbreekt in Rotterdam-Zuid. "Ik ben bang. Ik slaap wel, hoor. Het is een normale cyclus, maar ik zou de Feyenoord-supporter nog een jaar Slot gunnen", aldus Kraay. "Het is het gevolg van succes. Iedereen wordt er beter van", besluit Perez.