'Ajax kijkt richting volgend seizoen naar keepersgilde en doet contractvoorstel'

'Ajax kijkt richting volgend seizoen naar keepersgilde en doet contractvoorstel'

28-02-2023 06:47
133

Ajax wil graag langer door met Remko Pasveer, meldt De Telegraaf. De 39-jarige doelman heeft een aanbieding van de Amsterdamse club op zak om voor één seizoen bij te tekenen.

Hoewel Pasveer in november veertig wordt en Ajax afgelopen winter Gerónimo Rulli haalde, wil de huidige nummer twee van de Eredivisie hem in het nieuwe seizoen graag bij de groep houden. Als tweede viool zou de sluitpost een extra hoofdstuk aan zijn loopbaan kunnen toevoegen. Pasveer kwam in 2021 transfervrij over van Vitesse.

Wedden

Meer odds

In eerste instantie werd hij gehaald als derde keus, achter André Onana en Maarten Stekelenburg. Door de dopingschorsing van de Kameroener en een slepende blessure van de voormalig Oranje-international werd Pasveer, die tot dusver in 49 officiële wedstrijden bij Ajax onder de lat stond, eerste keeper. De geboren Tukker begon zijn loopbaan bij FC Twente en diende daarna Heracles Almelo, Go Ahead Eagles, PSV en Vitesse.

Het is onduidelijk of Pasveer welwillend tegenover een contractverlenging staat. Komende zomer loopt de verbintenis van de tweevoudig Oranje-international in Amsterdam af.